Call of Duty 4: Modern Warfare Demo

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

De Call of Duty 4. Modern Warfare sage is de vierde uitgave van het beroemde en beprijsde spel voor FP oorlog voeren. Deze Call of Duty 4 is vooral bekent voor de aanbieding van zijn enorm groot aantal vernieuwingen op allerlei andere gebiedes, en niet alleen in zijn eigen sage maar ook in de branch van de FPs (FP schietspellen).

Zonder twijfel staan wij voor een van de beste spellen. De geweldig goede en grote grafiek van de Call of Duty 4: Modern Warfare neemt ons helemaal mee naar de sfeer op het slagveld. De diversen taken en missies die men moet uitvoeren of ter stande brengen laat je geen enkel ogenblik met rust. Er is geen moment over om even uit te rusten of om het eens rustig te bekijken.

Je vindt van jezelf dat je een actiemens bent? Als dat zo is, zijn wij ervan verzekerd dat je volop zal genieten van Call of Duty 4: Modern Warfare. Vermom je tussen de vijanden, besluit of je aanvalt of juist nog niet, sleep een gewonde weg op je eigen rug, en probeer te ontsnappen met hem. Demostreer nu je handigheid in het schieten als scherpschutter. Leef mee met je mede multispelers... In Call of Duty 4 is er geen plaats om je te vervelen.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Call of Duty 4: Modern Warfare