Halo

De meest bejuichde shooters van eeuw XXI.

Halo is allereerst een fascinerend shooter maar met een omhullende persoonlijkheid. Hij zit tussen vroeger in en tussen de science fiction. Hij zet ons in het vel van een overlevende die de wereld moet verdedigen tegen een grote invasie van alle soorten griezelige buitenaardse wezens.

In deze versie van Halo voor de PC ga je de adembenemende ontwikkeling van het spel vinden en de heel netjes bijgewerkte draad van het verhaal wat toegejuichd is door grote groepen spelers over de gehele wereld. Zo is Halo een persoon van cultus geworden. Je kan meevechten online in de vorm als multi-meespeler van Halo. Het spel levert kaarten, wapens en voertuigen vor deze PC versie.

Op de manier van multi-medespeler, Halo geeft ons de mogelijkheid om tegen 16 spelers gelijk te vechten. Er zijn 15 kaarten aanwezig, van deze, zes zijn helemaal nieuw en speciaal ontworpen voor deze versie van het spel. De grafiek is van zeer hoog niveau en van nog betere kwaliteit als de vorige uitgaven van het geweldige Halo spel. Nu niet meer over nadenken, ga nu meteen Halo downloaden y probeer het helemaal gratis uit. Laat je je het verhaal niet vertellen, leef het zelf!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Halo