Battlefield Play4Free 1.0.53.2

Downloaden Beeldopnames Beschrijving
Battlefield Play4Free

Oorlog voeren online met het persoonlijk stempel van de Battlefield sage.

De jongens van de EA bieden ons nu het nieuwe spel 'Play4Free' aan. Dit spel is gratis voor de browser, normaal gesproken komt het met verbeterings opties voor micropages zoals nu ook in dit geval van de Battlefield Play4Free. En de terugkomst van deze franchise komt door de voordeur hoor, want het biedt gratis - zoals er al gezegd is - de mogelijkheid om oorlog te voeren of te vechten met een totaal van 32 medespelers online, met tanken en andere oorlogsvoertuigen over een enorm groot oorlogsveld.

Battlefield Play4Free gebruikt dezelfde goede engine als die in Battlefield 2, maar deze keer weer verbeterd. Op deze manier kan je veel verschil zien in de grafieke kwaliteit omdat die nu verbeterd is. Zo kan men nu genieten van Battlefield Play4Free voor neit al te grote computers. Dus zo biedt het ook de meest populaire kaarten aan van Battlefield 2, van geheel nieuw design om het een meer actueel aspect te geven.

Maar dit is zeer beslist niet het enige van de Battlefield sage waarvan deze Battlefield Play4Free profiteerd. De wapens waar je gebruik van kan maken zijn direct geimporteerd uit het Battlefield Bas Company 2 spel, maar ook de verschillende spelers zoals b.v. de ingenieur, dokter, stalkers, soldaten enz. Het spelen op deze manier geeft de mogelijkheid om op hoger niveau te spelen.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Battlefield Play4Free