Crysis 2

Het gevolg van de shooter die ons met een open mond achterliet in 2007.

In 2007 de jongens van Crytec maakten het helemaal in de FPS wereld (FP schiet spellen) van Crysis. Deze prijs, apart van het feit dan het een zeer goed spel was, was technisch bekeken zo goed dat het de meest fanatieke spelers in luiers achterliet. En dit alles is te danken aan het gebruik van het geweldige CryEngine 2. En het kon gewoon niet anders, het spel won de wardeering van het grote publiek en zijn 2 miljoen aanhangers vroegen naar een gevolg.

Crytec kon geen doofe oren geven aan de wensen van zijn publiek en zij gingen snel aan hert werk om Crysis 2 te maken. In dit tweede gedeelte, wat nog beter gaat worden als het eerste, de vreemde wezens gaan opnieuw de aarde aanvallen. Het eerste doelpunt is de aanval op een van de meest beroemde steden ter wereld: New York. De enorme demo van de buitenaardse krachten kan geen enkel rivaal vinden tussen de aardbewoners, die verstomd aanzien hoe de skyline van New York vervaagd met de buitenaardse aanval. Alleen één super soldaat die voorzien is van de laatste technische fufjes in een vecht uniform kan de aardbewoners bevrijden van deze vreemde invaders.

Probeer nu het multi meespeler spel van Crysis 2 uit als een fantastisch demo, en je kan er gratis van genieten. Begin nu te trainen om een super soldaat te worden!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Crysis 2