De sprong naar de computerspellen in 3D, alhoewel ze gewelidige resultaten bieden, brengt wel technische problemen mee. Maar daar hebben de console-gebruikers geen last van. Het is vooral moeilijk in actie spellen omdat ze de standaard grafieken ontzettend verhogen.

En het is vooral waar in het geval van het volverwachte spel Resident Evil 5, omdat het zeer hoge grafieke niveau en graad van realiteit ons verplicht om over een goed aangepast hardware te beschikken. En, natuurlijk, niemand vindt het leuk om een spel aan te schaffen en dan blijkt later dat jouw computer er niet voor geschikt is... Maar gelukkig, de spelscheppers denken steeds meer na over dit probleem en om dit te voorkomen, wordt de tool Resident Evil 5 Benchmark aangeboden.

Dankzij de Resident Evil 5 Benchmark kan je zonder enige twijfel uitproberen of dit spel werkt met jouw systeem. En op de meest leuke manier: op zombies schieten! Je hoeft het alleen maar te downloaden en de Resident Evil 5 Benchmark uit te voeren en Redfield gaat doen wat hij het beste kan, het ten einde brengen van de levende doden...als je computer het je laat doen.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Resident Evil 5 Benchmark