Een van de meest populaire krijgshaftige simulators in de vorm van aktie schieters van alle tijden komt nu met een nieuwe versie, waarmede het terug gaat naar de afkomst, inclusief met de naam: Medal of Honor 2010. En dankzij de open beta die de jongens van de EA ons bieden, kunnen wij nu alles ontdekken wat dit spel ons biedt, het laat ons vooral zien hoe de andere spelers het aanpakken.

Medal of Honor 2010 is aan het proberen om het meest beste krijgshaftig aktie spel te worden met de beste solo medespelers die er ooit gezien zijn. Een ambitieus target, zonder twijfel, maar dit spel kan het ongelooflijk maken. En niet alleen dank zij al de ervaring die ze beetje bij beetje hebben verworven met het krijgen van de Medal of Honor, maar vooral voor de zorg en toewijding waarmee dit spel gemaakt is.

En niet alleen hun, want voor het creëren van de vorm of spelen van de medespeler in Medal of Honor 2010 werd er gerekent op de medewerking van de studie DICE (de makers van Battlefield Bad Company 2), om een adembenemend gevecht aan te bieden, de perfecte menging van oorlog techniek en aktie. Download nu de beta of Medal of Honor 2010, en loop gewoon Afghanistan binnen om te zien wat er gaat gebeuren!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Medal of Honor 2010