Real Player

Een van de meest gewilde multimedia players.

Ontdek zelf waarom Real Player al sinds lange tijd een van de beste en snelste multimedia players op de markt is. En ondertussen behoudt het een van de eenvoudigste en aangenaamste interfaces voor de gebruiker.

Wat eigelijk helemaal niet gek is als je weet dat Real Player al sinds het begin een goede player is en geheel gericht is op de uiteindelijke gebruiker die niet veel technische inkijk nodig heeft. Op deze manier, kunnen wij een kleine en eenvoudige player aanbieden die door iedereen te gebruiken is. En ook op deze manier, en dankzij Real Player, kan je makkelijk elk willigkeurig multimedia archief zien op je computer.

Dankzij een kleine deelnemende editor in Real Player kan je eenvoudige technische aanpassingen doen met vidio clips, of je kan ook andere multimedia downloaden dankzij de eenwording van Real Player met de Internet Browser. Om het kort te maken, het is een goed kompleet programma en makkelijk de hanteren en het wordt ook nog gratis aangeboden in het spaans. Een prachtig juweeltje dat je niet mag laten ontsnappen!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Real Player