BPS Media Player Max

Reproduceer video en audio, het maakt niet uit van welk formaat.

Er zijn zeer velen video en audio reproduceer programmas. Maar, hoeveel keer is het je overkomen dat je een video wilde zien of naar een liedje luisteren en dat je reproductor vertelde dat het formaat niet compatibel was? Zodat dit niet meer kan gebeuren kan je nu de BPS Media Player Max proberen.

Als verschil met andere programmas, de BPS Media Player Max is compatibel met zeer veel verschillende audio formaten. Daar steken boven uit: 3G2, AAC, M4A, MKA, MP3, MP4, OGG, WAV y WMA; en voor de video: 3G2, 3GP, 3GPP, ASF, AVI, FLV, HDMOV, MP2, MP4, MPE, MPEG, MPG, MOV, OGM, WMV, o.a.

En om het veel makkelijker te maken om naar je favoriete muziek te luisteren of om je favoriete videos te kunnen zien geeft BPS Media Player Max je de mogelijkheid om je eigen reproductie lijsten te maken. Dit heeft als voordeel dat je ze niet hoeft op te zoeken en de codecs moet downloaden uit Internet omdat dit alles eral bij zit. Het is gemaakt met een goede grafische interface en makkelijk in het gebruik. Waar wacht je op om het uit te proberen?

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan BPS Media Player Max