QuickTime Player

Geweldig goede multimedia speler met multi-formaat steun.

QuickTime Player is een gewelige universele multimedia speler, het heeft een zeer ruime mogelijkheid om verschillende audio formaten te maken, zoals o.a. MP3, WAV, MID, AIFF, enz.. Of videoformaten zoals o.a. MOV, MP4, DivX, enz. Maar ook images zoals o.a. JPG, GIF, BMP, enz. Met al deze mogelijkheden kunnen we van onze muziek, films, favorite fotos op groot screen, enz. genieten. Maar we kunnen ook naar Internet videos kijken met het URL.

De contrôles en opties van de configuratie van QuickTime Player blijven ook niet achter. We kunnen parameters afstellen zoals die van de balance, de geluidsequalizers, bijzonderheden van het beeld, de snelheid van het spelen en nog veel meer. Bovendien heeft deze speler steun voor verschillende soorten geluid: multikanaal (tot 24 geluidskanalen), mono, stereo, Dolby Surround, enz.

QuickTime Player gebruikt ook de compressie techniek van de H.264 video, een zeer populaire standaard codificatie die de video zo kan verkleinen zonder dat het kwaliteit verliest.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan QuickTime Player