Windows Media Player

De meest gedownloade multimedia player van Microsoft.

De meest populaire tussen alle soorten multimedia players is die van Windows Media Player. Het is ontzettend volwassen geworden door de jaren heen en het heeft van zijn sterke basis gebruikt gemaakt om veel succes te boeken vanaf het prille begin. Ook heeft het zijn jarenlange ervaring benut om van zijn concurrenten af te komen zodat het nieuwe en interessante functies erbij kon doen.

Met deze nieuwe versie van Windows media Player is het veel makkelijker om bij de muziek, videos, foto´s enz. te komen. Bovendien kan je ook de mobiele mechanieken beter afstellen zodat je meer en beter kunt genieten van al deze voordelen. Een belangrijk nieuwtje van deze versie van Windows Media Player is het ontwerp, het heeft belangrijke veranderingen aangepast zodat het eindresultaat heel mooi is. Tegelijkertijd is het ook eenvoudiger in het gebruik zelf geworden. De contrôles zijn makkelijker aan te voelen en te bereiken.

Zoals ook al was in de vorige versies, Windows Media Player laat je volop genieten van zijn Guía Multimedia. Op deze manier kan je dus muziekale videos zien en naar de muziek van verschillende radiozenders luisteren. Je kan zelf je stijl uitkiezen: country, klassieke muziek, pop, rock, enz. Hebben wij al gezegd dat het gratis is? Het is een prachtig geschenk, en het is ook nog eens in het spaans.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Windows Media Player