BS.Player

Een gratis player en ook nog van zeer goede kwaliteit.

De mensen die een zeer goede kwaliteit multimedia player aan het zoeken zijn, een die het heeft bewezen efficient te zijn, kunnen nu hun ogen op de BS.Player zetten. Het gaat hier over een reproductor die alle tools heeft die er nodig voor zijn om rustig van onze muziek te genieten, of videos of filmen, zonder dat men ook maar iets van de kwaliteit mist. En het is ook nog heel eenvoudig.

BS.Player heeft diversen audio equalizers, reproductie lijsten, het heeft extra support voor de favorieten, voor de DVDs, het laat je fotogrammas doen, het werkt met bijna alle bekende multimedia formaten, reproductie van fotogramma naar fotogramma, steun voor bevelen, subtitels, configuratie voor toetsen voor bijna alles, enz. Zoals je kan zien, je staat voor een zeer complete player met ontzettend veel opties.

De meest origineele mensen kunnen hun interface persoonlijker maken en het aanpassen aan hun eigen smaak. Daar kan je de leuke skins voor gebruiken. Zonder twijfel is BS.Player een die er aan te raden is: het is een echte leader in de serie.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan BS.Player