Encontrarás Dragones (There Be Dragons), is een film die gedirigeerd werd door de beroemde filmdirecteur Roland Joffé (La Misión, Los gritos del silencio), en hij gebruikte de Spaanse Burger Oorlog om een film te maken dat heel weinig te maken heeft met de sfeer van een oorlog: het is een een actief avontuur, vol met liefdes en avonturen, en gespeeld in de hoofdrol door Charlie Cox die voor een heel jonge Josemaría Escriva de Balaguer doorgaat. Josemaría is druk bezig met de oprichting van het Opus Dei.

U zult merken dat Encontrarás Dragones niet beslist een film is die over de Burger Oorlog gaat, dat staat vast. Maar als u wilt genieten van een goed bestudeerd historische documentaire en een goede film dan is er niets beter dan het kit van Encontrarás Dragones dat u hier aangeboden wordt. U gaat niet alleen 4 verschillende achtergronden voor uw screen vinden, maar ook posters over de film, banners, een dossier, flyers en zelfs een krant die speciaal over Encontrarás Dragones gaat. U zult ervan genieten!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Encontrarás Dragones

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .