Águila Roja: La película

De Rode Adelaar komt te zien in de bioscoop...en op je screen!

De Rode Adelaar, een geweldige goede TV serie die heel veel succes boekte op de spaanse televisie, springt nu over naar het grote doek, de film van de Rode Adelaar. En een prèmiere als deze mag zeer zeker een eigen achtergrond voor je computer worden. Deze achtergrond wordt gratis aangeboden zodat je desktop voorzien is met de kleuren van de hedendaagse held.

Wat zien we op deze achtergrond? Natuurlijk de Rode Adelaar, daar is hij uiteindelijk de grote held van het verhaal voor! Gonzalo (David Janer) is een doodgewone schoolmeester die naar China ging waar hij niet alleen de oosterse filosofie leerde kennen maar ook de oosterse krijgskunde en vechtsporten. Eenmaal terug in Spanje vondt hij een land vol met onrechtvaardigheden en wreedheden. Zijn land werd beheerst door slechte machthebbers. Al deze omstandigheden zet de schoolmeester ertoe om de Rode Adelaar te worden. Een held die vecht voor de rechten van de meest zwakken.

Maar de Rode Adelaar moest zijn dromen opgeven en zijn masker afzetten nadat in een van de gevechten zijn eigen zoon zwaar verwondt werd. En om het leven van zijn zoon te redden moest hij zijn geliefde Spanje overgeven aan de wandaden van zijn buitenlandse vijanden...

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Águila Roja: La película