Los Pitufos 3D

De Pitufos springen nu op het grote 3D scherm.

Als wij je gaan vertellen dat niemand weet waar zij vandaan komen, dat ze wit en blauw zijn, dan weet je vast dat wij over de Pitufos aan het praten zijn. En dat komt omdat deze kleine wezentjes een grote sprong naar het 3D scherm waagden om daar hun aventuren te beginnen.

Weggejaagd uit hun geboorteland door de slechte Gargamel, de Pitufos komen op de Aarde aan. Zij komen zonder meer in het Centrale Park terrecht en zij zijn van plan om terug te gaan naar hun thuis. Maar dat blijkt helaas niet makkelijk te zijn, en het is ook niet makkelijk om zich aan te passen aan het leven op deze wereld. Maar beetje bij beetje lukt het toch wel en dan leren zij ook nog heel leuke dingen.

Als jij opgegroeid bent met de aventuren van deze kleine leuke wezens, kan je echt niet het debut van de Pitufos missen op het grote scherm. En om het wachten te verkorten kan je je computer versieren met deze geweldige achtergrond. Hier kunnen we Papa Pitufo zien, Pitufina, Pitufo Torpe, Filósofo, Valiente en Gruñon; allemaal samen staan ze daar in het hartje van het Centrale park.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Los Pitufos 3D