Torrente 4: Lethal Crisis (Crisis…

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

Santiago Seguro komt terug op het grote doek met zijn meest populaire personage: de onmogelijke brutale, dikke luie...maar oh zo leuke Torrente. In deze vierde aflevering die Torrente 4: Lethal Crisis heet, springt hij over naar het 3D...als de 3 dimensies het tenmiste kunnen houden!

Het verhaal van Torrente 4 gaat over het volgende. Torrente wil een gewoon rustig respectabel leven leiden maar een gevaarlijke opdracht die voor een goede en oude vriend gedaan moet worden brengt alles helemaal in de war. Het verhaal is alleen maar een excuus om heel veel tweederangs - maar goede - actoren over het grote doek te laten lopen, met als hoofdpersonages Javier Gutiérrez of Tony Leblanc (net als zijn zo gemiste "Tío Gregorio"). Maar vooral zijn er veel populaire personages van het spaanse artiestenwereldje, zoals o.a. Paquirrín, Cañita Brava, Belén Esteban, Barragán, María Lapiedra, Quico Matamoros, of komedianten zoals Buenafuente en David Fernández (chiquiliquatre).

Om het kort te maken, Torrente 4: Lethal Crisis biedt ons zeer veel en goed gelach aan, heel veel diep spaans leven en een Santiago Segura die de rol van zijn leven speelt. Zoals je dat allemaal kunt zien op de achtergrond van Torrente 4 die wij hier aanbieden.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Torrente 4: Lethal Crisis (Crisis Letal)