WinZip

Het beste in compreseren en decompreseren van archieven.

WinZip is de meest populaire compressor en een van de meest gebruikte van de hele wereld. Dit alles op zichzelf al is een goede garantie om erop te vertrouwen, je kan het gratis downloaden en uitproberen. De werkzaamheid en de kracht is al goed erkend en het past zich uitstekend aan aan het compreseren en decompreseren van (ZIP, ZIPZ, RAR, 7Z, JAR, IMG, BZ2, IMG, CAB, ISO en nog velen meer), en het grootte van de reductie niveaus zijn vrij goed in alle gevallen.

Tussen de meest interesante kwaliteiten van WinZip is de meest belangrijke dat het de mogelijkheid heeft om in klein te kijken naar de gecompreseerde data (interne visor), het heeft een betere compressor van de audio archieven WAV en steun voor .BZ2 en .RAR. Ook heeft het de mogelijkheid om JPEG archieven te verkleinen in een totaal van 25%, of het zogenoemde automatisch compreseer systeem dat men nodig heeft om het compressor niveau aan te passen. Maar dat hangt af van het soort files wat we willen gaan verwerken. Bovendien, na de Winzip 14.0 versie, Winzip sluit nu de script functie bij en automatisch worden er copiën van gemaakt voor beveiliging.

WinZip sluit zich uitstekend bij in de Explorador van Windows (TXT menus en meer), y het laat het creëren van auto-self files toe. Deze files kunnen gedecompreseerd worden in elke PC zonder dat het nodig is om het WinZip programma te hebben geïnstalleerd. Geweldig!!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan WinZip