WinRAR

Geweldig programma voor comprimeren en niet comprimeren van archieven.

WinRar is een sterk software toebehoren dat archieven samenperst. Het dient om ingepakte files er uit te halen om dan te comprimeren in elk willigkeurig formaat. De voordelen van dit programma zijn goed bekend: het werkt met velen gecomprenseerde formaten: (RAR, ZIP, ACE, ARJ, JAR, ISO, TAR, CAB enz.), en verkleint duidelijk en opzienelijk de maten van de verwerkte data.

De geavanceerde capaciteiten van WinRAR steken hoog uit boven de soortgelijke applicaties. Bijvoorbeeld: we kunnen data sterk samenpersen, comentaar erbij doen, zelfwerkers creëren, verificatie van de data of fouten repareren, enz.

Is het nodig dat je voorzorgsmaatregelen moet nemen en de data nakijken voor een virus aanval? Nu hoef je daar niet meer bang voor te zijn omdat WinRAR je ook laat connecteren met een buitse antivirus en laat je grondig elk file scannen. En het heeft bovendien nog een voordeel, dit programma past zich goed aan met het standaard browser van Internet. Je kan een persoonlijke interface maken door de download en je kan de skins gebruiken die erbij horen. De download is gratis en zo kan je alle voordelen van WinRAR zelf uitproberen.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan WinRAR