7-Zip

Decomprimeer en comprimeer in heel weinig ruimte.

7-Zip is een comprimeer /decomprimeer archieven programma. Het heeft een GNU LGPL vergunning en je kan bij de code komen vanuit je web (programma in C++) en het is gratis.

Deze compressor heeft en nieuw en goed comprimeer formaat: 7z, deze kan je laten comprimeren in een 30-70% rang en beter als de ZIP formaten.

Met het 7-Zip kan men comprimeren en decomprimeren in 7z, ZIP, GZIP, BZIP2 y TAR formaten; en het decomprimeren in elk RAR, CAB, ISO, ARJ, LZH, DMG, UDF, CHM, MSI, WIM, Z, XAR, CPIO, RPM, DEB en NSIS formaat. Als het over ZIP en GZIP formaten gaat, dit programma kan archieven comprimeren in een ratio van 2-10%, beter als de PKZip en WinZip programmas.

Met alles wat voorgaand al is gezegd, kunnen we ook nog toevoegen dat 7-Zip zelf zijn formaat 7z kan creëren, Het is een sterke archief administrator en het past zich heel goed aan in alle eenvoud aan het Windows. Het heeft een comando versie en is vertaald naar 69 talen.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan 7-Zip

We maken gebruik van onze eigen en third-party cookies om een ​​betere service te geven en bieden op maat gemaakte reclame aan onze gebruikers. Bij het navigeren of het gebruik van onze diensten, wij begrijpen dat u ons gebruik van cookies.