Nexus

Een geniale gratis dock voor Windows.

Iedere gebruiker van Windows wil zeer beslist deze Nexus hebben omdat zij zo af en toe er al eens mee te maken hebben gehad. Mac is niet helemaal vreemd voor de desks.

Het gaat hier over een dock (een soort springveer) dat je kan insluiten bij net zoveel direct accessen als je wilt. Met deze dock kan je makkelijk bij al je applicaties komen die in je PC erbij gekomen zijn, zoals b.v. webpages, archieven, het start programma van Windows enz. Op het eerste gezicht is Nexus practisch: de iconon komen keurig op een rij op het scherm, en ze worden groter als je de mouse erover laat gaan en zo kan je uit vele opties kiezen. Maar ook omdat men er goed mee kan werken, het is in het spaans maar ook in andere talen.

En automatisch zitten er bij Nexus meer applicaties aan vast die erg handig zijn, zoals een scherm opvanger, een directe weer broadcaster voor de plaats of streek waar je woont, er is een memory monitor en een systeem monitor en zo vele andere.

Een ander voordeel van Nexus is dat je veel persoonlijke opties in je handen hebt omdat je zelf kan uitmaken waar precies je de docks op je scherm wilt hebben, de verplaatsing van de iconen, hoe het eruit ziet, enz. Maar, zonder twijfel, het leukste is dat je het gratis kan downloaden. Je kan er niet zonder, het is geniaal!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Nexus