Het is natuurlijk altijd erg belangrijk om het besturingssysteem goed te updaten zodat je computer veel langer in leven blijft. Alhoewel, niet altijd is het aan te raden om dat altijd maar automatisch te laten doen en dat Windows Update aanbiedt. Het is beter om zelf alleen de elementen de we nodig hebben te downloaden en te installeren.

Om dit te kunnen doen biedt Microsoft ons packs aan om deze elementen apart te kunnen downlaoden met het Windows XP Service Pack 3. Dankzij dit pack kan je de nodige updates installeren in een computer met Windows XP, maar je houdt met de hand contrôle over wat er wel of niet in je computer komt.

Windows XP Service Pack 3 biedt alle belangrijke nieuwigheden aan die met de up-date van dit systeem te maken hebben, vanaf de eerste versie van het Windows XP Service Pack 2. Tussen dit alles zitten ook de nieuwe formaten, nieuwe Windows applicaties en steun voor de online programmas. Bovendien zit er ook het Windows Movie Maker voor PC erbij omdat dat niet meer gedownload kan worden op een andere manier.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Windows XP Service Pack 3