CCleaner

Dit programma is broodnodig voor het schoonmaken van je PC.

CCleaner is een programma wat men echt nodig heeft voor het prefect werken van een PC, en het heeft als groot voordeel dat je het helemaal gratis kan downloaden. En het is ook nog vertaald naar het spaans.

Dit programma is gericht op de correcte optimale werking van een PC, maar ook van het blijven schoonmaken van dingen die men niet wenst. Privacy wordt zeer in ernst genomen! CCleaner wist alle files weg die er dag in dag uit bijkomen zonder dat men er om vraagt (vooral als je veel in internet werkt). Zo maakt het steeds plaats voor nieuwe ruimte op de hard disk en laat Windows sneller en soepeler werken. En boven alles uit, CCleaner maakt elk fragment schoon i.v.m. de activiteit in internet.

Op deze manier sluit CCleaner een tool bij om alle Windows registers schoon te houden en kan het ook de niet gewenste entrees wegwissen en - als men dat wenst - een veiligheids kopie maken van dat register. Een ander voordeel is de grote snelheid waar het mee werkt, als je die zou gaan vergelijken met andere tools van deze soort.

Met CCleaner kan men - uit vele anderen - de volgende files schoonmaken:

- Tijdige files, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome en Safari histories en cookies.

- Equipment register.

- Het generale register.

Tijdige archieven die de volgende applicaties bevatten: Windows Media Player, Kazaa, eMule, tool bar van Google, Netscape, Adobe Reader, Nero, Microsoft Office, WinZip, WinRAR, WinAce en vele anderen.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan CCleaner