Microsoft Fix it Center 1.0.80.0

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

Wie beter dan Microsoft zelf om de problemen van Windows op te lossen? Microsoft Fix it Center is de juiste applicatie om de meest gewone problemen te vinden en op te lossen die voor kunnen komen in het besturingssysteem van Windows.

Het maakt niet alleen een geheel examen van uw systeem, het installeerd ook automatisch alle nodige up-dates om alledaagse Windows problemen te corrigeren of te voorkomen door zich daar op te oriënteren. Microsoft Fix it Center lost de juiste problemen op de juiste plaatsen op.

Om dit allemaal te kunnen doen, biedt het diversen reparaties aan: die van de problemen met archieven en mappen, video codes, audio fouten, uitprint fouten, opname fouten, moeizame Internet aansluiting...En i.g.v. dat het probleem niet opgelost kan worden, dan zet Microsoft Fix it Center u automatisch in verbinding met het Fix it Center Online om de fout te herstellen.

Dus dit is een makkelijk programma, gratis en in het spaans. Misschien lost het niet álle problemen op, maar het gaat u in ieder geval helpen met de meest voorkomende stoornissen in uw systeem. Een technisch adviseur moet u betalen, maar dit is gratis. Dus u verliest niets om het te proberen.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Microsoft Fix it Center