Nu er is het eerste pack van Service Pack voor Windows7 op de markt! Of, om meer precies te zijn, wat Microsoft ons aanbiedt is een pack met de naam Windows 7 en Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 Release Candidate.

Maar voor de meeste gebruikers van Window Server zijn de up-dates niet zo zeer belangrijk. Daarom gaan wij ons hier meer verdiepen in het feit wat precies in het SP 1 voor Windows 7 pack zit. Het is heel gewoon dat er veel up-dates bijzitten zoals ook verbeteringen in en voor het bestuurssysteem, recopilaties en dit alles zeer perfect georganizeerd voor ons gemak.

Windows 7 Service Pack 1 staat je toe om heel Windows 7 te up-daten met alle nieuwtjes en fufjes die in dit systeem zitten. Het laat je ook de mogelijkheden van het programma op zich vergroten, zoals ook de verbeteringen die de clientele en gebruikers van het platform naar voren brachten. En het blijft rekening houden met de gebruikers van deze beta, het is geheel gratis. Wordt nu een van de gebruikers, begin aan de download van Windows SP 1, en probeer het uit!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Windows 7 Service Pack 1