Sony Ericsson PC Suite 6.011

Downloaden Beeldopnames Beschrijving
Sony Ericsson PC Suite

Grote tool collectie om de gebruiksaanwijzingen van je Ericsson uit te voeren vanuit je PC.

Sony Ericsson PC Suite biedt je verschillende tools aan, geheel gratis, waarmee je verschillende dingen kunt doen met je zaktelefoon, meteen vanuit je PC. Dit programma laat je Ericsson Mobile aansluiten op verschillende manieren, kabel, infrared of Bluetooth connectie nadat het herkent is in de Suite. De installatie van de tool gaat automatisch.

Dit zijn de meest uitspringende aanpassingen van Sony Ericsson PC Suite:

- Sony Ericsson File manager: dit is een programma om te surfen door de multimedia inhoud van je mobile. Op deze manier is het makkelijk om archieven uit te wisselen tussen de mobile en de computer.

- Sony Ericsson Sync Station: met dit kan je je agenda en kalender van Outlook sincronizeren met dat van je mobile.

- Sony Ericsson Mobile Networking Wizard: met dit eenvoudige programma kan je je mobile gebruiken om door Internet te surfen.

Naast alle mogelijkheden om SMS en MMS te verzenden kan je ook fotos en videos zenden, nieuwe namen geven aan archieven... Kom op, Sony Ericsson PC Suite is een verplicht programma voor alle Ericsson Mobile gebruikers, vooral ook omdat het helemaal gratis is, het is in het spaans, naast andere talen. Nu niet meer wachten, nu meteen downloaden!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Sony Ericsson PC Suite