Motorola Media Studio 3.0 Demo

Downloaden Beeldopnames Beschrijving
Motorola Media Studio

Zet elke DVD in het goede formaat om het te zien in je motorola.

Als je een DVD hebt en je wilt het zien op je mobiel van Motorola heb je twee opties: je kan op een wonder wachten in de vorm van een DVD player aangepast voor een mobiel, of je kan dit fantastische programma downloaden: Motorola Media Studio.

Het omzet programma van Motorola Media Studio staat je toe om elke video of film op je mobiel te bekijken, het blijft de goede eerste kwaliteit behouden van het beeld en de audio, maar ook de opties om het op groot screen te zien. Neem je DVDs mee om ze b.v. in een vliegtuig te zien, in de bus of lekker op vakantie!

Met alleen maar twee klikjes op de muis kan Motorola Media Studio iedere DVD verkleinen naar de juiste maat dat nodig is om het over te zetten naar een zeer kleine memory card. Daarvoor gebruikt het de MP4 codificatie dat weer compatibel is met de AVI, MPEG enz. formaten. Motorola Media Studio laat je ook CDs met subtitels omzetten of met verschillende talen en is heel flexibel. Niet alleen erkent het DVDs als binnenkomer maar je kan ook de inhoud van CDs verwerken, hard discs, uitneembare units, enz.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Motorola Media Studio