Nokia PC Suite

Personalizeer nu makkelijk en leuk je Nokia zaktelefoon.

Als jij een van diegene bent die denkt dat een mobile méér is dan alleen iets voor gesprekken ontvangen of maken, en als je heel veel profijt wil maken van je telefoon, is dus de Nokia PC Suite optie de juiste voor jou.

In het Nokia PC Suite vindt je een compleet en atraktief programma die je alle opties van je Nokia mobile zal laten doen. Als je je Nokia aansluit op je computer (het maakt niet uit of het per kabel gaat, infra-red of Bluetooth) en alleen maar door de informatie te downloaden, heb je alles. Vanaf dat moment kan je uit allerhande tonen kiezen, je leukste fotos erbij doen, videos maken en insluiten bij je telefoon, door versturen naar je vrienden, SMS zenden, je agenda bijhouden, en vele dingen meer.

Het Nokia PC Suite is ook voor het maken van veiligheids kopies van alle informatie die je hebt opgeslagen in je mobile, zoals b.v. de adressen. Het enigste wat je zal moeten betalen is dat je af en toe je mobile moet afstemmen met je PC, maar de download en het gebruik is gratis.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Nokia PC Suite