Facebook Chat History Manager 1.3

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

Dankzij deze gratis uitbreiding voor Firefox, Facebook Chat History Manager, kan je nu direkt je sms lezen van je chat in je facebook zonder dat het nodig is om de bewuste page in te gaan, en het kan zelfs offline!

Facebook Chat History Manager bergt automatisch al je sms op van jouw Facebook Server in je computer en doet dat heel veilig. Om daar toegang voor te kunnen krijgen zal iedere gebruiker door een entree screen moeten gaan en daar een wachtwoord intoetsen om daarna Facebook in te gaan. Op deze manier blijft je privacy veilig.

Bovendien, vanuit het eigen interface van Facebook Chat History Manager zal je niet alleen je sms kunnen lezen maar je kan ook de nieuwe downloaden, uitwissen wat je niet wilt, en je eigen keus maken om het te lezen en ook het aantal sms uitzoeken wat je wilt downloaden. Het dient b.v. voor de sms die je niet meteen kunt lezen maar zo kan je ook de sms van je kinderen in de gaten houden. Deze uitbreiding is erg handig, twijfel niet langer. Het is gratis. Wacht niet langer en doe het nu!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Facebook Chat History Manager