Windows Live Messenger biedt een geavanceerd begrip aan van het beroemde instant messenger programma, en met dit programma kan je zoals altijd al verschillende gesprekken voeren, allemaal tegelijkerteit. Het behoudt al zijn eigenschappen die het een van de topprogrammas hebben laten worden tussen al de andere instant messengers in. Men kan er ook archieven transfer mee doen, of videoconferenties, etc.

Andere eigenschappen van Windows Live Messenger, die het zo beroemd hebben gemaakt, zijn, onder anderen:

De mogelijkheid om verschillende gesprekken te voeren met Yahoo! Messenger consumenten (met stem), de control methode van de chat versies voor de allerkleinsten van het gezin (men kan nieuwe kontacten aannemen of afwijzen), de mogelijkheid om archieven te delen op een eenvoudige manier, avatares verzending, emoticons, smiles, eigengemaakte tekeningen, text messengers, etc.

Uit esthetiek oogpunt bekeken, Windows Live Messenger stopt je de mogelijkheid in handen om de interface te veranderen in jouw smaak, mede een set van diverse modellen, je kan ook de stijl of de kleur van de letters kiezen. En om te eindigen, gedurende het download proces heb je ook de optie om verschillende programma hulpmiddelen te downloaden, zoals, Mail, Writer, Foto Gallery, Movie Maker, Kinder Beveiliging, of Toolbar (elk ander met een andere functie, maar allemaal van goede kwaliteit).

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Windows Live Messenger