Microsoft Flight

Ontdek het genot van het vliegen met deze opzienbarende flight simulator van Microsoft.

Ontdek de emotie om een bijna echt vliegtuig als dit te besturen met deze opzienbarende flight simulator van Microsoft, het Microsoft Flight programma, geheel gratis! En ook nog in een ongelooflijk mooie omgeving, het prachtige eiland Grande in Hawaï. Met dit spel heb je uren en uren vliegen voor de boeg zonder dat je zelfs maar de helft van alle geheimen hebt ontdekt die dit eerste eiland op de lijst van Microsoft Flight voor je klaar heeft staan.

Je kan zelfs ook nog twee heel verschillende vliegtuigen besturen: het moderne Icon A5 of het klassieke Boeing Stearman. En zonder dat je eerst uren van je tijd moet besteden om te leren vliegen. Met het nieuwe contôle systeem van Microsoft Flight hoef je alleen maar de mouse te gebruiken om te sturen, het is werkelijk ongelooflijk makkelijk. Alhoewel het toch wel problemen geeft omdat een ervaren piloot heus goed moet kunnen sturen en steeds zijn vliegtuig onder contrôle moet hebben.

Alhoewel Microsoft Flight het toelaat om bijna alle details van het spel zelf te bepalen, zodat de meest ervaren spelers van het simulator vliegspel het systeem steeds moeilijker kunnen maken, en zo alle simulator effecten kunnen verwezelijken zoals hun dat willen. Op deze manier kan iedere piloot op zijn eigen manier volop van het spel genieten. En jij? Waar wacht jij op om te leren vliegen? Als je eenmaal in de lucht zit met Mircrosoft Flight zal je niet meer naar beneden willen komen!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Microsoft Flight

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .