Guitar Hero III: Legends of Rock Parche…

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

Eens was het prachtig nieuws dat de PCs ook een eigen versie hebben dat te maken heeft met de geweldige Guitar Hero, met het derde hoofdstuk. Zo is het dus niet raar dat ze het spel uitbreiden en verbeteringen aanbieden over de bestaande verbeteringen heen.

Guitar Hero 3: Legends of Rock Parche is een plakkertje vol met inhoud en verbeteringen voor dit spel. Om te beginnen, nadat het geïnstalleerd is verbetert het algemeen rendement van het spel, iets wat je vooral merkt in low configuration teams. Of in de laptops omdat Guitar Hero 3: Legends of Rock Parche speciale vormgevende structuur insluit voor deze computers.

Maar het is nog niet op: Guitar Hero 3: Legends of Rock Parche voegt ook nieuwe keuzes aan het spel, zoals een nieuwe vorm voor de multimeespeler ("Co-op Quickplay"), of een nieuwe grafieke interface voor de mensen die Guitar Hero 3 spelen vanaf het toetsenbord. En al dit alles helemaal gratis, dus als je een van de velen bent die genieten van dit spel, ga je dat dus nu meteen even snel downloaden!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Guitar Hero III: Legends of Rock Parche