Guitar Zero 2

Aap de grote meesters van de electrische gitaren na.

De gitaar simulators werden ontzettend populair nadat het Guitar Hero spel zijn intrede maakte. Dit bracht tot de creatie van andere soortgelijke programmas, maakt niet uit of het na-apers waren of originele. Tussen al deze spellen steekt het Guitar Zero de kop uit. Guitar Zero heeft ook zijn eigen liedjes en spelletjes maar het respecteerd ten uiterste het idee van het oorspronkelijke spel.

De mechaniek van Guitar Zero is heel eenvoudig: de speler moet zo goed en precies mogelijk de bekende Rock en Heavy Metal liedjes "nadoen". Hoe? Wel, de speler moet de muzieknoten laten samenvallen in hetzelfde ritme wat hij of zij hoord door op voorbestemde toetsen van het toetsenbord te gaan spelen.

Guitar Zero is het perfecte excuus om een leuke tijd met je vrienden door te brengen, of alleen de liedjes van je idolen na te doen. De artisten en zangers die hun liedjes lenen aan het Guitar Zero zijn o.a. van Motorhead tot aan Red Hot Chili Peppers, maar ook Bad Religion, Black Sabbath, Deep Purple, Jimi Hendrix, Aerosmith of Megadeth. Haal nu je zwarte leren jack van zolder, je armbanden en je puntlaarzen...en beweeg je hoofd en lichaam op het ritme van Guitar Zero!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Guitar Zero 2