Los Sims 2

De simulator van het meest beroemde leven in de wereld van socity.

De Sims is een zeer populair spel dat een hele revolutie heeft veroorzaakt in deze sector en is de eerste in dit eigen socity simulator ondergeslacht. Zoek een personage uit en creër zijn eigen persoonlijkheid, hoe hij of zij er uit ziet, hun hobbies, hun voordelen maar ook hun nadelen. Jij bent de enig verantwoordelijke persoon voor hun successen maar ook voor hun mislukkingen op elk willigkeurig gebied in hun persoonlijk leven. In de studies, de werken, familierelaties, vrienden, troefen, ruzies, waar ze bang voor zijn... In een woord, een echte simulator van het echte leven.

Al de grafiek rond de Los Sims is in 3D en het zit vol met heel echte detailles. Het spel kan erg makkelijk allerhande decors maken, plaatsen, gebieden en situaties van goede kwaliteit en prachtige kleuren. Maar je moet natuurlijk de Sim wel goed verzorgen: op tijd eten geven, in bad doen, laten rusten, laten sporten etc. Als je je Sim niet goed verzorgt gaat het beetje bij beetje dood of zomaar opeens of zelfs te vroeg.

Misschien is het grootste succes van de Los Sims wel de mogelijkheid die het aanbiedt om dingen te veranderen in het spel zelf of nieuwe te maken. Dit wil zeggen, i.p.v. te "leven" met je personage kan je het ook aan het werk zetten. Zo kan het b.v. huizen bouwen, meubles maken, de boodschappen doen, winkelen, etc. Op deze manier kan men de spel functies en opties van de Los Sims uitbreiden zoals men zelf uitkiest. Download nu de gratis demo en probeer het uit.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Los Sims 2