Euro Truck Simulator 1.3 Demo

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

Euro Truck Simulator is een leuke vrachtwagen simulator, maar je ziet het aankomen dat het daar niet bij blijft. Het biedt vele functies aan zodat je het een prachtig spel kan maken.

Eerst moet je je lievelings vrachtwagen uitzoeken, en dan... aan het werk! Je zal over alle soorten wegen moeten met allerhande goederen en het afleveren waar je bazen het willen.

Gedurende de ritten die je maakt met je Euro Truck Simulator moet je heel goed opletten op de boodschappen die binnenkomen op het cabine bestuurscreen, ook moet je steeds bijtanken en de rusturen en pauzes in acht nemen.

En als je denkt dat je als een dolle heen en weer kunt racen, nou, dan vergis je je goed. Je komt steeds politie controle tegen die je kunnen bekeuren als je iets verkeerd doet, en als je bij je eindpunt aankomt krijg je een straf.

Steeds als je vooruitkomt en iets nieuws leert of als je het steeds beter doet kan je uiteindelijk een heel goede vrachtwagen chaufeur worden. Download nu het spel Euro Truck Simulator en reis door vele steden; hier en daar je vracht afleverend.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Euro Truck Simulator