FIFA 2008

Het meest echte namaak voetbalspel dat je maar kunt vinden.

FIFA is een beroemde sage van voetbalspelletjes dat vandaag de dag echt geen introductie meer nodig heeft. Het is beroemd omdat het altijd zo goed te spelen is en het heeft een mand vol met oficiele licenties. Maar in dit geval al zijn hoogtepunten en voordelen worden groter door de verbeterde techniek.

Het speelt heus niet alleen de traditionele wedstrijden of toernooien, het FIFA 2008 geeft je de kans om iets helemaal nieuws te spelen. Als je goed speelt kan je jezelf in een "topvoetballer" veranderen. Onder deze naam verschuild zich een opwindend avontuur waarin je één enkele gewone voetballer zo kunt opvoeren dat hij van de laagste trede af beetje bij beetje in een wereld topvoetballer van hoge elite veranderd.

FIFA 2008 heeft de voetbal honderd procent onder contrôle, het is ongelooflijk hoe hoog het de intelligentie van de andere spelers kan opvoeren (de beslissings motor is gebaseerd op 35 parameters!) en het shot en goal systeem is echter en zuiverder dan ooit tevoren. Waar wacht je op? Download het FIFA 2008 en geniet van duizenden voetbalspelers, honderden teams en tientallen nationale wedstrijden over de hele wereld. Het vijfde zintuig van het voetballen!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan FIFA 2008