FIFA 11

De voetbal sage van EA Sports brengt nu het 2011 seizoen.

Als er een voetbal sage is die passie oproept dan is dat zonder twijfel dat van de FIFA. De voetbal simulator van EA Sports is erg trouw aan de jaarlijkse ontmoeting. Dit is de 2011 versie, gedoopt als FIFA 11. Zoals altijd kan men rekenen op de sterkste groepen van het moment en al de meest belangrijke teams op de wereld.

Deze nieuwe uitgave beloofd een revolutie in het meest beroemde sportspel van aller tijden voor de computer, een altijd durende up-date van de formaties. Maar ook nieuwe dingen, o.a. het beruchte "personalidad +" dit een functie is dat alle rendimenten laat zien van een speler in het voetbal veld, de verschillende vormen van spelen van iedere voetballer. Op deze manier in FIFA 11 kan men alle voetballers herkennen, niet alleen uiterlijk maar ook de meest perfecte verwezenlijking in het algemeen van de speler in het veld.

En om je mond te laten wateren voor dat je het spel kan beginnen kunnen we al vooruit genieten van een FIFA 11 demo. Deze demo laat je alles uitproberen en geheel gratis. Er zijn ook vele nieuwigheden in. Wacht niet langer, download het nu, en gelijk kan je goals scoren!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan FIFA 11