FIFA Manager 10

Het spel dat alle fans van deze sage willen, met nieuwe opties en spelen online!

De uitgave van het jaar 2010 van het EA Sports FIFA Manager franchise spel is zonder twijfel het beste sportspel ter wereld vanwege de beste strategie. U kunt er de allerbeste PC voetbalmanager mee worden. Om dit te bereiken hebben de jongens van het EA een weg voor u geopend: luister naar de voetbalspelers en ga ze geven waar ze om vragen.

Uiteindelijk, wie kan het nu beter weten dan de gebruiker zelf? En in het geval van EA Sports FIFA Manager is het de samenwerking waar het om gaat als men online speelt. Voor de eerste keer EA Sports FIFA Manager laat u wedstrijden online spelen, spel tegen spel of speler tegen speler.

Maar dit is nog niet alles omdat er ook veel nieuwe opties voor offline bijzitten. EA Sports FIFA Manager is goed bij de tijd...er zijn 400 verbeteringen aangebracht sinds de laatste versie. Zoals altijd, uw functie in EA Sports FIFA Manager is om alles te regelen wat met de club te maken heeft: alineatie, verdediging, aanval, trainen van de spelers, nieuwe spelers kopen, het onderhouden van het stadium...

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan FIFA Manager 10