PES 2008 (Pro Evolution Soccer) Demo

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

PES 2008 (Pro Evolution Soccer), dat altijd al beter heeft willen zijn dan de FIFA sage, blijft wedijveren om het allerbeste spel te worden t.o.v. de simulator. Het komt steeds dichter bij het feit dat het werkelijk allemaal heel echt over komt: de eigenschappen van de spelers, de gezichten, de voetbal stadiums, iedere keer weer is de animatie échter en beter, celebraties, voetballers die vallen, enz.

In PES 2008 (Pro Evolution Soccer) gaat u uw helden, zoals.o.a. Ronaldinho, Cristiano Ronaldo of Iker Casillas vanuit de verte zien, zonder dat de camara dichterbij hoeft te komen.

PES 2008 (Pro Evolution Soccer), zoals elk andere goede simulator, is makkelijk in het gebruik maar toch wel moeilijk om te beheren. Wij moeten de techniek van het "TeamVision de Inteligencia Artificial Adaptativa" een pluim geven, omdat het toestaat dat het CPU goed werkt en zich beetje bij beetje aan het voetballen aanpast.

Nu kan je de truckjes en foefjes vergeten, omdat die in PES 2008 (Pro Evolution Soccer) niet nodig zijn. De rivaal leert om zich tegen jouw aanvallen te verdedigen en zal van alles doen om van jouw te winnen.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan PES 2008 (Pro Evolution Soccer)