DVD Shrink

Copiër nu veilig en eenvoudig filmen en DVDs.

DVD Shrink is een eenvoudig en gratis programma waarmee je je filmen en DVDs kunt copiëren en overzetten naar je hard disk. En als dat achter de rug is kan je ook meteen een elk willekeurig programma gebruiken om de copie op een DVD te bewaren, als je dat zou willen. Om dit alles te vermogelijken staat DVD Shrink heel dicht naast Nero. Nero moet geïnstalleerd zijn in je computer, maar je kunt alle gecreërde projecten gebruiken met dit programma samen met elk ander software opname.

Maar bovendien helpt DVD Shrink ook om alle copiër problemen op te lossen die de DVDs geven, zoals b.v. de grootte of om het in te crypten. Om dit te verwezelijken zet het programma zijn eigen codes in om het weer uit te crypten en op deze manier kan men de DVDs copiëren. Het heeft ook een eigen compressie systeem zodat men alles kan overzetten op een enkele DVD wat in het geval van een origineele versie niet mogelijk zou zijn geweest.

Om het kort te maken, dit is een van de meest complete rip programmas voor DVDs en ook nog eenvoudig in het gebruik. En ook nog helemaal gratis. Wat kan men nog meer vragen?

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan DVD Shrink