Windows Movie Maker para XP 2.1

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

Windows Movie Maker voor XP is een zeer werkzame uitgever van Microsoft videos, die aan minder bevaarde consumenten mogelijkheden biedt om videos en films te creëren, met allerhande applicaties voor speciale effecten (glanzen, spiegel effect, veranderings effecten, etc.), het oppakken van externe bronnen (camaras) en is ook nog bevaardigd met de meest voorkomende multimedia formaten.

Wat het meest opvalt van de Windows Movie Maker is hoe gemakkelijk het te gebruiken is. Bijna alle gebruikers kunnen professioneele resultaten boeken door beelden te schuiven en op screen te zetten. Als het klaar is kunnen wij onze creaties opnemen en overzetten op digital formaat, doorsturen naar een webpage of per mail, overzetten op een andere camara, en zo voorts.

Andere interessante mogelijkheden van deze geweldige video uitgever is dat men muziek en relaas kan toevoegen, en je kan een kopie bewaren van je meest waardevolle dokumenten door het gebruik van een digital camara. Ook kan je titels toevoegen aan je meest mooie werken. Uiteindelijk Windows Movie Maker voor XP stelt het maken van films beschikbaar voor iedereen. Omdat het eenvoudig is, maar ook de prijs is geweldig. Je kan het gratis downloaden en ook gratis gebruiken.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Windows Movie Maker para XP