Nero Vision Xtra 10.6.108 Demo

Downloaden Beeldopnames Beschrijving
Nero Vision Xtra

Organizeer, publiceer en reproduceer videos en multimedia presentaties.

Tussen het Nero Multimedia Suite sterprodukt zit ook deze Nero Vision Xtra en deze Nero biedt ons, in hetzelfde pack, een oude welbekende aan voor de liefhebbers van video makers, de eigen Nero Vision als een multifunctie tool voor de verwerking van de Nero MediaHub multimedia archieven.

Dankzij dit programma kan je nu beelden en video combineren om multimedia presentaties te creëren in vakman vorm, van goede kwaliteit en niet moeilijk. Of je kan de gemaakte Nero Vision videos rangschikken. Nero Vision is een goede video uitgever.

Geespecialiseerd in HD video, Nero Vision biedt vooruitstrevende opties aan voor de creatie en het publiceren van home videos: publicatie van verschillende tegelijkertijdse tracks, stunt effecten, toezicht op de fotogrammas, inclusief verschillende effecten gedurende de reproduktie...

Nero Vision Xtra biedt ons het meest complete pack aan voor video en digital beeld verwerking, alles ondergebracht in een makkelijk en intuïtief interface, geheel vertaald naar het spaans. Ook verkrijgbaar in andere talen. Probeer het gratis!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Nero Vision Xtra