Deadliest Catch: Alaskan Storm Demo

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

Dankzij dit spel dat geheel gebaseerd is op een documentair uit de National Geographic: Deadliest Catch: Alaskan Storm kan men voelen hoe het is om persoonlijk te gaan vissen in de wateren van de Noordelijke Ijszee de Artico. Geheel omgeven door ijskoud water en in een vijandige omgeving voor de mens. Het Deadliest Catch: Alaskan Storm zet je in het vel van één van de vissers die daar aan het werk zijn. En geloof ons, met Deadliest Catch: Alaskan Storm gaat men net zo lijden als de vissers zelf, tenminste, als je het voor elkaar krijgt om in die wateren aan het vissen te gaan!

In het Deadliest Catch: Alaskan Storm, de videospellen industrie het uiterste gedaan om het zo écht mogelijk te maken omdat het een zo écht mogelijk produkt wilde leveren. Deze extra moeite kan men terugvinden in alle aspecten van het spel, de situatie op de Bering Zee is ontzettend goed nagemaakt, zoals o.a. de bemanning, de omgeving, de kou. De zeelui zijn werkers uit 4 echte boten. Deadliest Catch: Alaskan Storm biedt u dit alles aan.

Dus, doe een warme jas aan, grijp je vast aan het stuurwiel en stuur je boot de 20 meter diepe golven in. Pas op! Niet tegen de ijsbergen op botsen want dan kan je boot in twee splitten! Probeer naar de viswateren te varen met Deadliest Catch: Alaskan Storm. Twijfel niet langer, als men wilt weten hoe het is om te varen op dit ijskoude gedeelte van de wereld, heeft men maar twee opties: probeer garis het Deadliest Catch: Alaskan Storm spel, of, ga werken op een echte vissersboot in de Artico!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Deadliest Catch: Alaskan Storm

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .