Traductor LIVE!

Nu kan met het vergeten om altijd met zware woordenboeken rond te lopen.

Normaal gesproken als we iets willen vertalen naar een andere taal, of naar andere talen, hebben we verschillende woordenboeken nodig of moeten we de hulp inroepen van een translator (een voor ieder taal apart). Deze kwelling is nu over dankzij het programma Traductor LIVE! Dit programma vertaald meteen elke willekeurige text die men op het toestenbord intoets. "Meteen" betekend dat de text, op het moment van het schrijven, de vertaling van die text op hetzelfde moment al op het screen te zien is.

Zonder te wachten.

Traductor LIVE! geeft steun voor verschillende talen (spaans, engels, frans en italiaans) in elk willekeurig soort text. Men kan de vertalingen beetje bij beetje doen of geheel automatisch.

En nu we aangekomen zijn bij dit punt...denk je dat Traductor LIVE! gewoon een simple translator is en niets meer? Nee hoor, niks ervan. Dit geweldige programma heeft vele gespecialiseerde woordenboeken, met preuken, defenities, gewoontes enz. maar helaas, dit is op dit moment alleen in het engels. Om het je te vergemakkelen kan je je vertalingen copiëren direct vanuit Traductor LIVE! naar Windows. Een geweldige vooruitgang, men kan niets anders zeggen. OK, en je kan het ook nog helemaal gratis downloaden.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Traductor LIVE!