ABA English Curso de Inglés 4.0 Demo

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

ABA English Curso de Inglés heeft drie standpunten om engels te leren:

- De beste manier. Met het nieuwe "Real Life Learning System" en de techniek "Intonation" is het niet meer moeilijk om engels te leren. Het is leuk, handig en practisch.

- Uw persoonlijke leraar. Vanaf de eerste dag heeft u een leraar speciaal voor u die u helpt met de uitspraak, het huiswerk en die de hele cursus voor u klaar staat.

- De groep van medeleerlingen. U kunt praten met leerlingen over de hele wereld die, net als u, ook engels leren met het ABA English Curso de Inglés.

Het concept "Real Life Learning System" van ABA English Curso de Inglés betekend dat men zoveel mogelijk in gewone alledaagse situaties verkeerd die overeen komen met het gewone leven. En dankzij de techniek van de "Intonation" kan men de eigen stem opnemen met het audio streaming systeem en het nagaan met de echte engelse stem om de uitspraak te verbeteren.

Iedere les heeft 8 delen en stap voor stap gaat men daar doorheen, er komt een dictaat bij, een role-play (geschreven taken in engels), de gramatica komt erbij, de woordenlijsten en aan het eind van de les moet men in engels praten. U kunt nu de cursus ABA English Curso de Inglés downloaden en het gratis proberen.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan ABA English Curso de Inglés