Iedereen heeft wel eens moeilijkheden gehad met het feit dat we een vreemde teks vonden in Internet en niet wisten wat het betekende omdat we de taal niet kenden. De oplossing is natuurlijk om gewoon een vertaler te gebruiken, maar deze oplossingen zijn niet altijd makkelijk te begrijpen. Met Magic Translater kunnen we gedag zeggen aan deze drempel: nu krijgen wij het zekere.

Magic Translater is een online vertaler. Het gebruikt heel goede en gevarieerde vertaal oplossingen die er in Internet te vinden zijn. Je hoeft ze niet op te gaan zoeken omdat dit programma dat voor je doet. Uiteindelijk is Magic Translator ontwikkeld om elf talen te vertalen. dat wil zeggen: spaans, engels, frans, duits, chinees, italiaans, portugees, nederlands, coreaans, russisch en japanees. De vertalingen werken in alle richtingen, d.w.z. je kan ieder willekeurige combinatie maken die je maar wilt.

De vele mogelijkheden van Magic Translator is zonder twijfel een enorme vooruitgang: het is efficient in alleen maar woorden vertalen maar het kan ook zinnen vertalen of stukjes. Als we aan het surfen zijn in een buitenlandse webpage en willen we weten waar het over gaat, is Magic Translator de oplossing. Het is allemaal mogelijk.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Magic Translator