Super Mario 3 Editable

Een remake van het klassieke Super Mario 3. Met editor optie in het wereldspel om nieuwe niveaus te bereiken.

Het Super Mario 3 Editable is een gratis versie, gemaakt door een amateur en fan van deze groote klassieke van de platforms, het spel super Mario Bros 3 van Nintendo. En, zoals de naam het al zegt, met de toegevoegde mogelijkheid om zelf alle details van het spel te editeren. Je kan zelfs ook nog nieuwe niveaus berieken en de speelplaatsen die je maar aandurft.

Daar ze er al bij zijn ingesloten zitten krijg je alle wereldspellen van het Super Mario 3 Editable spel en ook de originele titel met diversen variaties over het spelen van het spel op zichzelf. Er zijn ook andere vijanden van Mario, Super Mario World en Super Mario 2. Ook er er nu andere muziek bij, screen achtergronden en images van Super Mario 3 Editable.

Dus nu moet je zelf kiezen. Geniet volop van de vorm van spelen van het Mario spel van altijd. Speel met Super Mario 3 Editable. Of besluit tot je nieuwe eigen niveaus te komen en maak het de loodgieter van Nintendo beslist niet makkelijk!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Super Mario 3 Editable

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .