Mario Forever

Een geweldige nieuwe uitgave van een van de grote uit de geschiedenis.

Mario Forever is een herschepping, bijna volmaakt, van de klassieke Super Mario Bros spellen met al de achtergronden, personen, verrassingen en de manoeuvres van de eerste sage. Het verschil is nu dat dit spel is gemaakt, vanaf het begin tot aan het eind, door amateurs en liefhebbers van Mario´s spellen.

Op deze manier, Mario Forever wordt omgezet in een huldebetoon ten opzichte van de sage in de geschiedenis. Over de hele lengte en breedte van dit spel pakt het schepsels, grafieken en persoonlijke voorwerpen op in verschillende niveaus en uitgaven van de Mario Sage. Bowser is en blijft de moeilijkste om te overwinnen, het geeft niet hoe, over land, zee of in de lucht. De loodgieter van Nintendo is de veelzijdige held!

De trouwe aanhangers van de universeele Mario zullen kunnen genieten met Mario Forever, en niet alleen voor de geweldige kwaliteit van het bordspel, maar vooral omdat het uitgeven van verschillende niveaus overweldigend is. Werkelijk, in Mario Bros kunnen wij onze eigen werelden en spellen creëren in het universum van Mario Bros, en wij kunnen onze eigen gemaakte valstrikken en hindernissen ook nog toevoegen.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Mario Forever