Mario y Luigi

Kloon van het Super Mario van SNES voor je PC, bijna echt, maar met vernieuwingen

Mario en Luigi is een spel dat de geest van de spellen van Super Mario Bros heel goed nabootst in zijn glorieuze tijdperk, dat van de 16 bits. Dat was de tijd dat al de spellen platforms zich spiegelden in de aventuren en lotgevallen van de meest beroemde videospellen loodgieters.

Deze aventuren zijn als klonen gecreërd. Maar nu met de mogelijkheid om ook alleen met Luigi te spelen (vandaar de naam van Mario én Luigi). Dit spel biedt 6 verschillende opwindende platform niveaus aan, rennend door de bekende plaatsen, en springen maar en met de vijanden af te rekenen...En natuurlijk ook paddestoelen zoeken!

Mario en Luigi is op deze manier ontwikkeld om zonder probleman in elk willekeurig moderne computer te werken. Het biedt een zeer eenvoudig contrôle systeem aan(je hebt maar enkele toetsen nodig) en in geen enkel moment zal je de joystick missen van de console. Het is geheel gratis. Je kan het niet laten om een paar Mario en Luigi spelletjes te spelen, al is het alleen maar om die goede oude tijd!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Mario y Luigi

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .