SoftActivity Keylogger 7.0 Demo

Downloaden Beeldopnames Beschrijving
SoftActivity Keylogger

Een geheim spion die alles kan registreren wat plaats vindt in de PC:

De onveiligheid van de meeste ouders ten opzichte hun kinderen met wat zij allemaal kunnen doen op de PC, vooral als zij in Internet surfen, is iets wat nu kan worden voorkomen met dit spionnen programma. Dit programma kan helemaal verscholen werken in de PC die jij wilt. SoftActivity Keylogger is een van deze en heeft alle mogelijkheden voor dit doel.

Als je wilt weten welke webpages jouw kinderen hebben gezien, als je wilt weten met wie zij gechat hebben, of over de mails die zij ontvangen of versturen, ook kan men zelfs af en toe een e-mail ontvangen met beelden over deze zaken, dan is de SoftActivity Keylogger wat je aan het zoeken bent. Heel eenvoudig is dit allemaal te doen met een makkelijke configuratie serie.

Als je dat doet om je kinderen te beschermen zullen zij het beslist wardeeren in de toekomst en zij zullen jouw er zelfs dankbaar voor zijn. Downlaod nu de SodtActivity Keylogger en dan kan je rustig de deur uit zonder ongerust te zijn.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan SoftActivity Keylogger

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .