Perfect Keylogger 1.68.2 Demo

Downloaden Beeldopnames Beschrijving
Perfect Keylogger

Controleer alles wat er in jouw PC gebeurd als je afwezig bent.

Wil je je verzekeren dat jouw kinderen of medewerkers op het werk goed gebruik maken van jouw PC als je erzelf niet bent? Denk je, achter jouw rug om, dat iemand op jouw PC toegang zoekt naar bepaalde pages wat eigelijk niet mag? Rustig maar, nu is het niet meer nodig om een detective in dienst te nemen. Er is nu Perfect Keylogger om je te helpen.

Perfect Keylogger is een eenvoudige, geheel onzichtbare waarschuwer geplaatst op het toetsenbord, en kan niet gedetecteerd worden door de gebruiker van de PC. Het is zelfs niet te zien op het scherm van Windows. Met deze waarschuwer kunnen we precies zien welke toetsen en logs er zijn gebruikt op de PC in jouw afwezigheid. Het is tegelijkertijd ook een tijdelijke screen catcher en slaat alles netjes gecomprimeerd op de hard disk, zodat je het na een poosje rustig kan doorkijken.

Noemenswaard is het speciale waarschuwings systeem van Perfect Keylogger. We kunnen het een serie van woorden of zinnen laten leren waar we erg geinteresseerd in zijn, en dan rustig wachten tot het programma deze woorden opspoort als iemand die aan het toetsen is.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Perfect Keylogger