Keylogger Douglas

Een programma voor de begeleiding van toetsenbord aanslag en snelheid.

Een Keylogger is een applicatie dat nodig is voor de begeleiding of registratie van alle aanslagen die men op een toetsenbord doet. Het doelpunt is om het gebruik te analiseren en te certificeren, maar ook om misgebruik te voorkomen. Keylogger Douglas is een totaal gratis keylogger programma, in de spaanse taal, die automatisch gaat werken als je de computer aandoet en Windows ingaat. Dit zijn de meest doeltreffende taken van het programma:

- Alle toetsenaanslagen worden opgeslagen in een text archief. In dit archief kunnen wij alle texten volgen, maar ook de datums en tijden.

- Het gebruik van Keylogger Douglas is geheel beveiligd door een wachtwoord, maar ook data view, toegang tot het programma, uit uitnemen van de installatie, etc.

- Iemand die op de computer aan het werken is heeft niet in de gaten dat de Keylogger geinstalleerd is en dat het aan het werrk is.

- De opgeslagen informatie (dat wil zeggen het text archief) kan naar elk willekeurig adres gestuurd worden door een FTP te gebruiken. .

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Keylogger Douglas

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .